Wie zijn wij?

Milor Hosting is eind 2003 onstaan nadat de oprichters hun kennis en expertise over: hosting, servers, scripts en internet in zijn algemeen, bundelde in één bedrijf.

MiLor Hosting is een onderneming dat gespecialiseerd is op het gebied van webhosting. Wij voorzien u niet alleen van goede en betaalbare ruimte, maar ook van een makkelijk te bedienen webmasterpanel, dat u de mogelijkheid geeft om uw pagina op een zeer simpele wijze aan te passen, of zelfs op te bouwen.

Wij bieden u zeer voordelig de meest uiteenlopende pakketten. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw pagina up-to-date houden, met behulp van het zeer krachtige Controle paneel DirectAdmin met script-manager Installatron. Indien het door u gewenste pakket er niet bij staat, maken wij graag een aangepast pakket voor u aan. Hierover kunt u ons mailen.

Naast webhosting bieden wij u ook 24/7 support.
U kunt 24 uur per dag bij ons terecht met uw vragen. Dit kan via onze helpdesk per e-mail, verder kunt u ons in noodgevallen ook altijd even bellen !!

Werkwijze

Aanvragen worden over het algemeen binnen 24 uur verwerkt. Pakketten worden gelijk aangemaakt nadat aanvraag verwerkt is zodat u gelijk met Uw site van start kunt gaan. Domeinnamen worden echter pas aangevraagd na ontvangst betalingen.
Als de betaalde periode voorbij is krijgt u van ons vanzelf een factuur voor de volgende periode. Wenst u echter geen gebruik meer te maken van onze diensten, dan zegt u het gewoon op.
Indien u Uw domeinnaam niet wenst te verlengen nemen we een opzegtermijn van 2 maanden voor verloopdatum in acht, dit om alles tijdig te kunnen regelen. Webhosting kunt u tot 2 weken van te voren opzeggen.

Milor hosting